Qui som?

Els editors de La Trama Urbana som:

Albert Arias Sans. Geògraf per la UAB.  Màster en Gestió Urbana a la Erasmus de Rotterdam. Actualment investigant controvèrsies turístiques a la ciutat de Barcelona en el marc d’una tesi doctoral a la URV – GRATET. M’interessa també tot allò relacionat amb l’accés a l’habitatge i l’espai urbà. Més coses sobre mi aquí.  Si en voleu encara més, pagueu-me una cervesa.

Marc Martí-Costa. Llicenciat en Sociologia i Doctor en Polítiques Públiques i Transformació Social (2010, Universitat Autònoma de Barcelona). Intentant utilitzar el potencial de la sociología urbana i les polítiques públiques per avançar cap a ciutats més justes. Entre Europa i América Llatina. Per xafardejar més cliqueu aquí o al Twitter.

Miquel Pybus Oliveras. Geògraf per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Estudis Territorials i de la Població per la mateixa UAB. Màster en Gestió Urbana a la Erasmus University de Rotterdam. La complexitat del territori: els fenòmens, els processos, la diagnosi i les polítiques. També al Twitter.

Alfons Recio. Geògraf per la UAB i Màster en estudis territorials i urbanístics (EAPC + fundacions UPC i UPF). Em guanyo la vida fent de tècnic de Medi Ambient a l’Administració Local, però em diverteixen les transformacions territorials i els joc entre agents territorials, l’organització territorial o les particularitats de la Conca d’Odena. Darrerament repapiejo a Twitter.

Pere Suau-Sanchez. Doctor en Geografia (2011, Universitat Autònoma de Barcelona) i Màster en Gestió Urbana (2005, Universitat Erasmus de Rotterdam). Investigador visitant a Airneth (2008-2010, Worldwide Scientific Network for Aviation Research and Policy). Des del 2012 a Cranfield University. Especialitzat en transport aeri. Més a la web i twitter.

Han escrit també a la Trama Urbana:

Isabel Aparici: http://caligrafiasurbanas.blogspot.com/

Carles Baiges Camprubí: @carlesbaiges

Santi Eizaguirre: http://lesciutatssubtils.wordpress.com

Xavier Matilla: @xavimatilla

Marc Pradel: http://changingcities.wordpress.com/

Maties Serracant: http://sabadall.wordpress.com/

David Bravo: @BravidDavo

Si voleu col.laborar enviant textos per publicar-los al bloc, podeu escriure a latramaurbana [at] gmail.com

Nota: Els articles publicats en aquest bloc corresponen únicament a opinions de cada un dels autors i no són necessàriament compartits pels altres autors excepte les Editorials, que són firmades per “La Trama Urbana” en nom de tots.